UPU Result: Welcome to UUM

in , , , , , , by NaSa, August 07, 2018
ASSALAMUALAIKUM!!! *sepak pintu*

OMG lamanya tak datang sini. Berhabuk dah hahaha sorry sayangs. I duk rumah je tanam anggur je takde aktiviti menarik yang boleh dikongsi bersama kat sini :3

Anyway, jika anda masih ingat pada entri lima kelebihan belajar di KPM ni, haa ada somewhere kat penghujung tu aku ada cakap pasal nak pergi konvo kan. Pastu dalam ruang komen tu masa ada orang tanya graduan KPM boleh pergi oversea ke tak, aku cakap boleh sebab aku pun ada dapat offer pergi New Zealand kan. Tapi………