January 2019 | NaSa

Minggu Suai Kenal (MSK) UUM: Hari #3

in , , , by NaSa, January 30, 2019
Assalamualaikum.

Dah masuk entri ketiga bercerita pasal minggu orientasi sesi A181 2018/2019 di UUM ni kan? Bosan dah agaknya siapa yang baca lol.

Tabah la anak-anak. Termasuk entri yang ni, tinggal lagi dua entri je siri MSK ni nak habis. Lepas ni aku pun tak tahu dah nak update pasal apa. Mungkin pasal aktiviti “Discovering UUM” pulak kot. Tapi tak janji la aku rajin ke tak nak menulis ✌🏼

Minggu Suai Kenal (MSK) UUM: Hari #2

in , , , by NaSa, January 29, 2019
Assalamualaikum

Entri harini kita sambung pasal hari kedua Minggu Suai Kenal (MSK) a.k.a minggu orientasi di UUM haritu. Sepatutnya update siri orientasi ni sampai habis dulu baru update pasal bilik tapi aku malas nak tunggu sebab ada beberapa junior yang bakal masuk UUM tanya pasal tempat tinggal so aku update la pasal bilik dulu biar senang mereka baca ✌🏼

Selamat Datang ke Inasis TM, UUM

in , , by NaSa, January 28, 2019
Assalamualaikum

Yuhuuu~ apa khabar anak-anak? Harap anda semua dalam keadaan baik ❤

Cuti aku ada baki dalam seminggu lebih lagi ni. 10 Februari dah kena start kelas balik huuu cannot wait. InsyaAllah 8 Februari ni aku bertolak balik ke UUM naik bas catar yang disewa oleh pelajar UUM.

Minggu Suai Kenal (MSK) UUM: Hari #1

in , , , by NaSa, January 01, 2019
Assalamualaikum

Apa khabar, anak-anak? Ada baik?

Sedar tak sedar dah nak habis satu semester aku di UUM ni. Cepat betul masa berlalu hehe. Mungkin cepat tu sebab kami takde study week kot. Habis je kelas masa Khamis minggu 14, dia bagi cuti Jumaat sehari je pastu Sabtu terus start final exam. Member aku kat IPT lain steady je heret bagasi balik kampung sebab cuti study week. Sadis! 😣
© NaSa · THEME BY WATDESIGNEXPRESS