May 2014 | NaSa
Assalamualaikum.

Khamis hari tu kalau tak silap. Fatin dengan Narfa plan nak pergi sickbay jumpa matron lepas habis lunch. Masing-masing gatal kat kaki dan gatal kat tekak. Aku aje yang gatal nak menyendeng sekali even though sihat walafiat tak ada penyakit. Saja je sebab malas nak jalan kaki balik sorang-sorang. Pergi bertiga, balik pun kena la bertiga. Kata one for all, all for one. kahkahkah...
Assalamualaikum.

Bunga apa yang hamil tu??
Kredit gambar: Garden Design
Tengah syiok-syiok baca Luke Khuzairi petang tadi, villamate cik Patin tegur dari luar pintu bilik yang luas terbuka. Nak pinjam berus istimewa daku sekejap katanya. Teragak-agak la kejap. Sebab berus tu memang istimewa.

Ah ya. Istimewa sangat bak hang.
Kahkah. Toksah duk sangka kitorang ada yang duk minum susu dalam botol bebudak la. Ni daku beli khusus untuk cuci botol air jenama tupperware tu.
Assalamualaikum.

Ohmai tajuk tak boleh blah. Dengar dah macam pakar IT datang berceramah pulak. Heh.. Ilmu teknologi baru takat keting kaki dah lagak macam ilmu penuh di dada pulak. Apa pun tak boleh minah ni. -_-

Tak kisah la. Tanpa basa-basi, mari teruskan aje majlis kita ke agenda utama iaitu agenda belajar cara memaksimakan penggunaan keyboard. Biar pasni mouse dah takde fungsi. Touchpad laptop pun kecik je peranan dia. Paling utama, biar jari jemari korang gemuk berlemak macam jari jemari aku juga. Tak runcing sebab malas nak gerak banyak kali guna mouse/touchpad. Muehehe~ *gelak konspirasi*
Assalamualaikum.

Apa khabar sahabat-sahabat blogger yang dikasihi dan dirahmati Allah?
Kalau rakan blogger rajin nak godek Arkib Sejarah kat tepi ni, akan ada dua tiga cebis entri pasal Cik Nad beli barang kat kedai online serata Malaysia. Ada beli baju, ada beli gajet, makanan kesihatan pun ada jugak. Nampak macam best aje. Tapi banyak pantang-larang woo nak ikut. Kalau korang rasa nak beli jugak barang online, meh baca tips Cik Nad.
Disclaimer: ni semua berdasarkan pengalaman Cik Nad sendiri. Takde kena mengena dengan yang masih bernafas @ yang dah takde nyawa ;D
© NaSa · THEME BY WATDESIGNEXPRESS