April 2020 | NaSa

Kisah Aku, Cyst, dan Hormon: Bahagian 2

in , , by NaSa, April 22, 2020
Assalamualaikum

Selamat datang ke sambungan pasal alkisah cyst dan ovari bengkak tempoh hari. Dalam entri kalini, kita akan banyak fokus kepada kesan pengambilan pil hormon yang doktor bagi haritu ye? Ingat lagikah anda rupa bentuknya? Ni pil kat bawah ni.
***Take note entri ni pun sama juga panjang nak mampos ye. Macehh~

Kisah Aku, Cyst, dan Hormon: Bahagian 1

in , , by NaSa, April 21, 2020
Assalamualaikum

Pesanan penaja: Sukacita dimaklumkan entri ni panjang nak mampos ye. Aku nak bahagi pun takut mesej tak sampai dengan berkesan pula sebab momentum tak berterusan. Jadi bertabah la anda baca panjang-panjang ye. Ala duduk kuarantin di rumah ni mesti banyak masa lapang kan hehe

Seperti tajuk di atas, harini kita kongsi pengalaman macam mana aku disahkan ada cyst dalam ovari ye. Bukan sebelah ovari je tau, tapi kedua-dua OVARI KIRI dan KANAN. Haaa seram tak? Aku sendiri di klinik haritu rasa cam "wtf" haha tapi mujur ada member yang baik hati teman aku pergi scan tu. Takde la guwe seram sorang-sorang. Thank you Emy~
Assalamualaikum

Anggaplah entri ini merangkumi sekali diari untuk "COVID-19: Tersadai di UUM #Day25" sebab aku nak membebel pasal corn dog je harini ahahaha. Sebab dalam entri haritu kan aku ada cerita pasal aku gigih beli aluminium foil dan cheese segala bagai sebab mengidam nak makan grilled cheese kan. Well...ada satu lagi benda yang aku mengidam nak makan sebenarnya yakni corn dog ni la.
Assalamualaikum

Apa khabar duniaaaaaaaaaaaaaaa bloggggggggggerrrrr alammmmmmm mayaaaaaaaaaa?

Lama ye aku tak update aktiviti kat sini. Sihat ke tak, guys? Pejam celik pejam celik dah 3 minggu lebih kita kena kuarantin di rumah masing-masing ni kan? Anda masih waras ke di rumah tu? Aku ni siap felo UUM datang buat lawatan dari bilik ke bilik tau nak check student yang tak balik ni takut ada yang dah lost control bercakap dengan dinding ke apa. Terutamanya yang duduk sorang-sorang macam aku ni sebab "kategori merisaukan" haha prihatin betul felo pun 😂
© NaSa · THEME BY WATDESIGNEXPRESS