October 2020 | NaSa

Masak-masak: Sardin Bergulung

in , , , by NaSa, October 23, 2020
Assalamualaikum

Aku kan...tak ingat dah bila kali terakhir aku makan sardin gulung. Sebab rasa macam kali terakhir tu mungkin tahun lepas kot. Tapi rasa macam awal tahun haritu mungkin ada juga abang ipar atau abah aku belikan. Cumanya sardin gulung tu biasanya tak sedap sangat pun. Sebab tu kot memori aku berusaha untuk lupakan kewujudan pengalaman tersebut hahaha

Terima Kasih, Sejuta Mata!

in , by NaSa, October 13, 2020
Assalamualaikum

Credit: Capturly

Siapa sangka, dalam pada aku duk on off kejap update blog 2, 3 kali berturut-turut, kadang aku cuti tak jamah kehboard berbulan-bulan, tak sangka berjaya juga aku cecah milestone yang aku tak pernah termimpi pun boleh dapat. Sebab tahukah anda, pageviews untuk blog cikai aku ni akhirnya berjaya mencecah angka 1,000,000? 😄🎉

Kisah Aku, Cyst, dan Hormon: Bahagian 3

in , , by NaSa, October 03, 2020
Assalamualaikum

Tak sangka pula bersambung lagi kisah ni. Ingatkan lepas habis ubat dari Klinik Raudhah di Changlun dulu, InsyaAllah dah tak ada masalah. Tapi dugaan, dia buat comeback pula lepas 3 bulan senyap je. Maka, tiba la kita ke bahagian 3 ini.

Sebelum tu bagi siapa yang tak tahu, baca la dulu 2 bahagian terawal di bawah:
Kisah Aku, Cyst, dan Hormon: Bahagian 1
- macam mana aku mula sakit perut dan akhirnya disahkan ada cyst dalam ovari
Kisah Aku, Cyst, dan Hormon: Bahagian 2
- pengalaman dan kesan lepas makan ubat selama sebulan terhadap cyst tersebut

Minggu Suai Kenal (MSK) UUM: Finale

in , , by NaSa, October 01, 2020
Assalamualaikum

Ini adalah bahagian terakhir cerita pasal minggu orientasi masa mula-mula masuk UUM dulu. Lama gila kan baru nak update. Padahal aku dah nak masuk tahun ketiga di UUM ni hahah. Sorry la aku tak ingat pula ada lagi sambungannya. Sebab majlis ikrar dalam entri hari ketiga tu rasa cam dah event besar buat penutup minggu orientasi dah. Hakikatnya tak pun lol
© NaSa · THEME BY WATDESIGNEXPRESS