Review | NaSa

Review

Berikut antara beberapa produk yang aku pernah cuba dan coretkan ulasannya. Feel free to read untuk penambahan ilmu 😀

Perosak kulit sebab banyak merkuri tapi owner sembang macam produk dia paling suci bermutu tinggi haktuih lingkup la kau sebab menipu

Pencuci muka selembut sotong yang ok la not bad la untuk orang tertentu tapi aku pakai macam takde efek apa² mungkin sebab jerawat akibat Dnars tu teruk sangat kot

Pembunuh bakteria jerawat yang berkesan tapi harga mahal bapak dia pastu susah pula nak dapatkan di farmasi sebab selalu out of stock

MasyaAllah bae teruk sebab ada Tea Tree Oil patut la menjadi kegemaran dalam kalangan ahli Kelab Blogger Ben Ashaari hahaha

Kapsul minyak bunga untuk kesihatan dalaman wanita yang bebas jerawat hormon dan masalah senggugut

Inai segera terkini; Mudah dipakai, setanding inai daun yang ditumbuk sendiri, dan tanpa pewarna tiruan

Not exactly a review. Tapi masa aku cari pelekat kalis air ni, haru-biru juga menjelajah beberapa farmasi tapi tak berjaya. Jadi ini untuk tauladan semua lol

Mask dan skrub, dua dalam satu. Naikkan seri wajah bersama lima bahan yang berupaya hilangkan jerawat dan pudarkan parut.

Heat patch yang memberikan kesan panas sehingga 8 jam khusus untuk melegakan kejang perut wanita yang senggugut

Alternatif herba yang lebih murah berbanding Ammeltz Yoko-Yoko untuk mengurangkan kerang perut masa senggugut

Sesungguhnya cara terbaik untuk hilangkan parut jerawat adalah jangan ada jerawat. Dan cara terbaik untuk hilangkan jerawat adalah jumpa doktor terus.

Best serum i used so far. Khasiat berbaloi-baloi dengan harga dan pertama kali la guna serum sampai habis. 

Serum keluaran syarikat lokal sama seperti mask kunyit Yellow Gorgeous (kini OTMS). Tapi sayangnya tidak sesuai dengan kulit.

Pil perancang kehamilan tapi disarankan oleh doktor sakit puan untuk stabilkan hormon bagi atasi masalah cyst dan senggugut teruk. Untuk orang lain, dinasihatkan untuk dapatkan nasihat doktor sebelum cuba.




© NaSa · THEME BY WATDESIGNEXPRESS