September 2020 | NaSa

Seni September

in , , by NaSa, September 30, 2020
Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik tak sangka dah nak habis dah bulan September ni. Cepat je masa berlalu. Tahu-tahu cuti semester pun dah nak habis. Minggu lagi satu dah kena start kelas balik secara online. Fuhh antara tak sabar dan tak redha tu sama banyak 😂

Alang-alang cuti dah nak habis ni, aku rasa nak abadikan la sikit gambar aktiviti aku masa bulan September ni. Saja buat penyeri blog biar ada content. Biar la hakikatnya aku dah upload gambar ni di Instagram pun hehe. Takpe yang ni versi higher quality tak kena compress teruk cam Instagram biasa buat.

Hasil Belajar Online Satu Semester...

in , , by NaSa, September 16, 2020
Assalamualaikum

Selamat Hari Malaysia, kawan-kawan!! 🎆🇲🇾


Ke arah mencapai kegemilangan dan lebih keharmonian bersama semua rakyat berbilang kaum. Ewahhh 💪🏼

Nah poster daripada UUM haha
Selain cuti Hari Malaysia, hari Rabu yang istimewa ini boleh la dikatakan cuti untuk menyambut perjuangan kami kanak-kanak UUM juga. Sebabnya... semalam kami dah selamat menerima keputusan akhir untuk semester lepas. Huhu
© NaSa · THEME BY WATDESIGNEXPRESS