Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

by - Tuesday, March 02, 2021

Assalamualaikum

Click banner to join 😁

Yehho akhirnya baru berkesempatan join segmen giveaway yang dianjurkan oleh Cuya. Thank you Cuya sebab alert awal-awal haritu. Dah simpan dalam kepala nak join lepas Cuya komen haritu sebab giveaway Cuya yang pertama tahun lepas tak sempat nak join. Soalnya tak sempat nak buka blog pun gara-gara busy dengan kelas. Tahu-tahu giveaway Cuya dah tamat.

Jadi walaupun 2-3 minggu kebelakangan ni pun agak sibuk sikit, Alhamdulillah harini sempat juga buka blog. Boleh la join giveaway kedua Cuya ni sebelum ianya tamat 3 Mac nanti. Harini dah 2 Mac. Ngam-ngam la kan ada baki sehari hehe. Last minute betul buat kerja.

By the way menarik juga hadiah yang ditawarkan oleh Cuya sebab pemenang giveaway ni nanti bakal menerima lukisan digital diri mereka sendiri. Hebat Cuya pandai melukis. Aku lukis garis lurus pun bengkok, inikan pula nak lukis-lukis hahaha. 

Sesiapa yang berminat untuk join giveaway ni, dijemput tekan banner atas tu. Sempat lagi ni 
😁

Jumpa lagi. Bye dan Assalamualaikum.

You May Also Like

5 Comments

  1. hi. singgah daripada giveaway yg sama. hehe :)

    ReplyDelete
  2. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    ReplyDelete
  3. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete

Sebarang komen akan dinilai dahulu sebelum diterbitkan. Harap bersabar tunggu balasan saya 😘

Your comments will be moderated first before it is published. Kindly wait for my reply till then 😘

Thank you for reading ❤